Επικοινωνήστε μαζί μας

Mail:
Τηλέφωνο:
Μήνυμα:

Ακολουθήστε μας..

  • Follow us on Facebook
  • Follow us on Google +
  • Follow us on Twitter
  • Follow us on Youtube
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Follow us on Pinterest

Facebook

SFbBox by casino froutakia

Εκδηλώσεις-Party

Τα Party είναι η ειδικότητά μας. 

Η ομάδα της Dj Crete θα προσαρμόσει ανάλογα με τα μουσικά σας ακούσματα το πρόγραμμά μουσικής για το Party σας και είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε μουσική σας επιλογή καθώς μπορούμε να καλύψουμε όλο το φάσμα των μουσικών ακουσμάτων!!!

 Πλαισιώστε επίσης το party σας με τον κατάλληλο φωτισμό και εφέ που έχουμε την δυνατότητα να σας  παρέχουμε.

''Απογειώστε'' το party σας με την ομάδα της Dj Crete και χορέψτε μέχρι το πρωί!

Παιδικό Πάρτυ, Πάρτυ Γενεθλίων, Πάρτυ ονομαστικής εορτής, Ρεβεγιόν Χριστουγέννων ή Πρωτοχρονιάς, Αποκριάτικο Πάρτυ, Εταιρικό Πάρτυ... Fashion Shows.

Η έμπειρη ομάδα της Dj Crete είναι πολλά χρόνια στο χώρο και είναι σε θέση να καλύπτουν όλο το φάσμα της ξένης και ελληνικής μουσικής και να προσαρμόζουν το πρόγραμμα τους ανάλογα με τις δικές σας επιθυμίες. Είναι επίσης διαθέσιμοι για οποιαδήποτε συμβουλή ή γνώμη τους ζητήσετε!

Πλαισιώστε επίσης το Πάρτυ σας με φωτορυθμικά τελευταίας τεχνολογίας καθώς και με εφέ όπως μηχ/μα καπνού - bubble machine κ.α

 ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ

 Η ομάδα της Dj Crete θα επιλέξει για τους μικρούς μας φίλους την κατάλληλη μουσική για ένα αξέχαστο ΠΑΡΤΥ με νεανική διάθεση και πολύ χορό! Πλαισιώστε το ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ με τα κατάλληλα special εφε, για περισσότερο χρώμα και ζωντάνια! Bubble Machine, Φωτορυθμικά, karaoke! Συμβουλευτείτε μας για τους καλύτερους animateur της πόλης με ποικιλία προγραμμάτων και παιχνιδιών που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς μας φίλους! Κλόουν, Νεράιδες, Μάγοι...

 ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΤΥ

Εσείς δώστε μας την ιδέα και εμείς θα την πραγματοποιήσουμε! Latin party, 80’s Party, 90’s Party, Disco Party, Rock Party και ότι άλλο επιθυμείτε.

 Opening Party (ΕΓΚΑΙΝΙΑ)

Για ιδιώτες και επαγγελματίες! Ηχητική κάλυψη και μουσική επιμέλεια των εγκαινίων της επιχείρησης ή του καταστήματός σας. Παρέχουμε επίσης μικροφωνική εγκατάσταση για τις ευχές, τις δικές σας και των καλεσμένων σας!!! Πλαισιώστε τα εγκαίνια της επιχείρησής σας με μουσική και οπτικά εφέ. Οι έμπειροι Djs της εταιρίας μας θα διαλέξουν για εσάς και και για τους καλεσμένους σας την καλύτερη μουσική επένδυση για την εκδήλωσή σας!