Επικοινωνήστε μαζί μας

Mail:
Τηλέφωνο:
Μήνυμα:

Ακολουθήστε μας..

  • Follow us on Facebook
  • Follow us on Google +
  • Follow us on Twitter
  • Follow us on Youtube
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Follow us on Pinterest

Facebook

SFbBox by casino froutakia

FAQ

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ DJ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΟΥ?

Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα ψάχνουν πολλά μελλόνυμφα ζευγάρια. Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος για την επιλογή σου. Ακόμα και αν προσλάβεις κάποιον DJ που έχεις ακούσει σε κάποιον άλλον γάμο, που ήσουν καλεσμένος , οπού είχε "απογειώσει" την γαμήλια δεξίωση δεν μπορείς να περιμένεις το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα και για τον δικό σου γάμο γιατί οι συνθήκες στην δικιά σου γαμήλια δεξίωση θα είναι διαφορετικές (διαφορετικοί καλεσμένοι - διαφορετικός χώρος - διαφορετικά είδη μουσικής - διαφορετικός φωτισμός...)


5 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ


1. ΜΗΝ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ DJ ΒΑΣΗ ΤΙΜΗΣ
Τα έξοδα του γάμου είναι πολλά, μην προσπαθείτε να τα μειώσετε κόβοντας από την αμοιβή του DJ που είναι ίσως ο σημαντικότερος παράγοντας για την επιτυχία της δεξίωσής σας. Σε όλες τις υπηρεσίες ή προϊόντα που αγοράζουμε είναι γνωστό πως "ότι πληρώνεις παίρνεις" Το ίδιο ισχύει και για τους mobile djs.

2. ΕΠΙΛΕΞΤΕ DJ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ
Δυστυχώς επειδή το επάγγελμα του DJ θεωρητικά μπορεί ο καθένας να το εξασκήσει, αγοράζοντας ένα φτηνό σετ ηχείων και ένα laptop και να πλασάρει τον εαυτό του ως επαγγελματία DJ, πολλές φορές προσλαμβάνουμε για την σημαντικότερη μέρα της ζωής μας έναν μη επαγγελματία DJ, είτε λόγω τιμής είτε λόγω γνωριμίας που τελικά αποδεικνύεται ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στο ιδιαίτερο αυτό κομμάτι του Djing που είναι ο Γάμος, η Βάφτιση η οποιαδήποτε άλλη κοινωνικής σας εκδήλωση.

3. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΣΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Αφού καταλήξετε στην εταιρία ηχητικής – μουσικής κάλυψης για την δεξίωσή σας, ακολουθεί το ραντεβού που θα κάνετε με τον DJ. Να είστε ακριβείς στο τι θέλετε μέχρι και τίτλους τραγουδιών (playlist) για κάθε σημείο της δεξίωσης, αλλά όχι απόλυτοι…. Ακούστε προσεκτικά την άποψη του DJ και προσπαθήστε να βρείτε μία κοινή άποψη για την δημιουργία του προγράμματος. Ο DJ έχει δουλέψει σε 10δες ή και 100δες γάμους και γνωρίζει καλύτερα από εσάς τις ιδιαιτερότητες της γαμήλιας δεξίωσής.

4. PLAYLIST VS PROFESSIONAL DJ
Σίγουρα όλοι μας έχουμε μία άποψη για την μουσική και πλέον και μία μεγάλη συλλογή από mp3. Το να φτιάξουμε όμως μία γιγαντιαία playlist και να υποχρεώσουμε τον DJ να την τηρήσει κομμάτι, κομμάτι, είναι σαν να προσλαμβάνουμε ένα juckbox για τον γάμο μας. Ο DJ βλέπει, ακούει, αισθάνεται, και πράττει αναλόγως την χρονική στιγμή που χρειάζεται. Άν του το στερήσεις αυτό η αποτυχία είναι πολύ πιθανή. Συμπέρασμα? PLAYLIST ναι, αλλά με μέτρο… 

5. ΓΑΜΟΣ DJ vs CLUB DJ
Πολλά ζευγάρια κάνουν το λάθος και οργανώνουν έναν γάμο με όλα τα παραδοσιακά πρότυπα (αίθουσα δεξιώσεων με ροτόντες, ταβέρνα… σερβίρισμα φαγητού ,κόψιμο τούρτας, 1ο χορό ,χορό συγγενών και κουμπάρων κτλ.) Και φαντάζονται την μουσική που θα ακουστεί στον γάμο τους παρόμοια με αυτήν που ακούνε στο αγαπημένο τους bar ή club… Πρέπει να καταλάβουμε ότι η μουσική που περιμένει να ακούσει ο καλεσμένος μας σε έναν γάμο τέτοιου στυλ δεν μπορεί να είναι μία μουσική ενός mainstream club π.χ Συμπέρασμα? Αποφασίζουμε από την αρχή τι στυλ γάμου θέλουμε να κάνουμε και επιλέγουμε ή διαμορφώνουμε τον χώρο μας κατάλληλα…