Επικοινωνήστε μαζί μας

Mail:
Τηλέφωνο:
Μήνυμα:

Ακολουθήστε μας..

  • Follow us on Facebook
  • Follow us on Google +
  • Follow us on Twitter
  • Follow us on Youtube
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Follow us on Pinterest

Facebook

SFbBox by casino froutakia

Γάμος-Δεξίωση

Ηχητική κάλυψη, Μουσική επιμέλεια του γάμου σας με άψογο ήχο και μουσικές επιλογές της αρεσκείας σας. Η ομάδα της Dj Crete σε συνεργασία με εσάς θα δημιουργήσουν το κατάλληλο πρόγραμμα μουσικής για αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής σας!!!

Προτείνουμε επίσης τραγούδι εισόδου, 1ου χορού, τούρτας, αλλά η τελική επιλογή είναι πάντα δικιά σας.

Πλαισιώστε την δεξίωση του γάμου σας με οπτικά εφέ και φωτισμό που παρέχει η εταιρία μας και μετατρέψτε τον χώρο που έχετε επιλέξει σε έναν εντυπωσιακό χώρο που θα ενθουσιάσει τους καλεσμένους σας! Επιλέξτε επαγγελματία Dj για τον Γάμο σας. 

Η δεξίωση του γάμου διαφέρει από όλες τις υπόλοιπες εκδηλώσεις καθώς συνήθως ακολουθεί ένα μοτίβο (αναμονή - είσοδος ζευγαριού - κόψιμο γαμήλιας τούρτας - 1ος χορός - φαγητό - γλέντι) η σειρά καθώς και οι ενέργειες αυτές δεν είναι απαραίτητες, και κανονίζονται σε συνεννόηση με τους μελλόνυμφους.

 Η ομάδα της Dj Crete μπορεί να προσαρμόσει την κάθε σας επιθυμία και ''σκηνοθεσία'' της γαμήλιας δεξίωσή σας.

Προτείνουμε playlist για κάθε στιγμή της δεξίωσης όπως επίσης δεχόμαστε και playlist από εσάς, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να ενθουσιάσει εσάς και τους καλεσμένους σας. Θυμηθείτε!

 Η μουσική παίζει ίσως τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιτυχία του Γάμου σας...εμπιστευτείτε μας και ''απογειώστε'' την γαμήλια δεξίωσή.